Despre noi

Cine suntem noi?

Suntem o companie cu capital 100% românesc, înființată din dorința de întâmpinare a cerințelor pieței pentru produse profesionale de igienă, curățare și dezinfectare în România.

Misiunea noastră

Oferim soluții pentru necesitățile partenerilor noștri și menținem parteneriate de lungă durată cu aceștia.

Valorile noastre

Construim impreuna cu clientii nostri parteneriate pe termen lung – creem si dezvoltam impreuna noi solutii care sa satisfaca nevoile si ambitiile clientilor nostri; noi numim asta pasiune pentru clienti,

Susținem producătorii români

Susținem producătorii din România cu care colaborăm. Printre aceștia enumerăm:

  • Intermar – un mare producător de detergenți Hey, Dexet și Sanit ce oferă calitate maximă la preț mic;
  • Don Pedro – producător important de consumabile din hârtie cu cea mai dezvoltată linie de producție din România. Printre banduri numarăm: Foxia, El Capitan și produsele pentru horeca;
  • Lar Chemical – producător de detergenți cu eficiență maximă pentru necesitățile clienților noștri;
  • Romchim – Producător consacrat prin mărcile de dezinfectant Maxil și Meditol.
  • Alisan – Producător de produse pentru curățenie.

Lista continuă cu: Tamira Pan, Monte Bianco, Ecosol, Global Tread, Borero, etc.

Fii partenerul nostru!

Încă din anul 2011, de la începuturile noastre în acest domeniu, compania noastră oferă produse de calitate și consultanță în domeniul curațeniei și igienei.

Diversitate

Oferim o gamă largă de produse pentru domenii variate și ne ajută experiența pentru a recomanda soluțiile potrivite pentru fiecare partener.

Experiență

Avem peste 10 ani de experiență în ofertarea de soluții de igienă și produse profesionale de curațenie în România. Reprezentăm branduri și produse naționale sau internaționale a căror calitate și eficiență sunt confirmate și garantate.

Istoric

Am luat avânt cu încredere într-o piață în care clienții acceptă cu greu inovația în domeniul curățeniei

Devenim distribuitori ai brandului nr 1 în Europa pentru detergenți și sisteme de curățare, mărcile Diversey profesional, Cif, Domestos, Omo, Cococlino

Căutând să oferim consumabil din hârtie de calitate, pentru a ne plia necesităților clienților noștri, am început să importăm produsele Lucart din Italia.

Dorința de a oferi pe piață sisteme de dozare de calitate la un preț acceptabil, am decis să importăm dispensere și dozatoare din plastic sau inox marca Clar, din Spania.

Necesitatea pe piață a unor produse de curățenie de calitate, am ales cel mai bun producător de mopuri și sisteme de curățenie: Mopatex Spania, marca Cisne.

Ne adaptăm legislației și aducem în nomenclator ambalaje biodegradabile și caserole PP termosudabile pentru catering.

Cos cumparaturi

close