Termeni si conditii

Confidențialitate

Criancez S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.criancez.ro si Criancez S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.criancez.ro si Criancez S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.criancez.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.criancez.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Criancez S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Citeste politica noastra de confidentilitate a datelor cu caracter personal > aici <.

Cum platesc?

Plata se poate face:
– in numerar, la livrare (sistem ramburs).
– prin banca: recomandam sa faceti plata dupa ce ati fost sunat si vi s-a confirmat existenta produselor comandate pe stoc. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Confirmarea comenzii

Dupa ce plasati comanda pe site-ul criancez.ro, veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant pentru confirmare doar pentru comenzile cu plata prin banca sau pentru produsele care nu sunt pe stoc. Vi se va comunica pe mail sau telefonic un termen de livrare, in functie de informatiile primite de la furnizorii nostri.

Comenzile cu plata ramburs la curier pleaca din depozit fara confirmare telefonica in prealabil; insa veti primi pe mail nr de AWB.

Ne rezervam dreptul de a corecta preturile si disponibilitatea produsului ulterior plasarii comenzii. Vom anunta clientul daca modificarile se vor aplica produselor din comanda. Comanda plasata pe site nu tine loc de contract.

Expeditie si livrare

Pentru comenzile plasate până la ora 13:00 (în zilele lucrătoare) și dacă produsele sunt pe stoc, comanda va fi expediată clientului în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi expediate a doua zi. Dacă produsele din comandă nu sunt pe stoc, va fi anunțat clientul, și dacă acesta este de acord să aștepte, comanda se va livra imediat ce produsele vor intra în stoc.
Comenzile înregistrate sunt livrate conform informațiilor furnizate în procesul de comandă. Vă rugăm să verificați corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care apar erori sau doriți modificări să ne contactați pentru procesarea acestora.

Modalități de livrare

  1. Livrare în 24h prin FanCourier
    Termenele de livrare de 24h fac referire la comenzile ce se achita in sistem ramburs (numerar la curier). In cazul livrarilor prin curier, acesta va emite o chitanta pe loc pentru suma platita. Aceasta chitanta va reprezenta dovada platii numerar valabila atat pentru clienti persoane fizice cat si juridice; SC Criancez SRL nu va mai emite ulterior vreo chitanta. Singura chitanta valabila este cea emisa de curier.
    Pentru comenzile achitate prin Ordin de Plata, termenul de livrare poate fi modificat in functie de timpul de procesare al platii.
    Termenul de livrare poate depăși cele 24 ore în funcție de curier și dacă intervin zile nelucrătoare de sămbătă, duminică sau sarbători legale.
  2. Livrare gratuită
    Livrarea este gratuită dacă valoare minimă a coșului este de 250 lei cu TVA și grautate totală maxim 20 kg.

Costuri de transport

Costurile pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre Criancez S.R.L. si firmele de curierat partenere. Criancez S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

După plasarea comenzii vom verifica corectitudinea valorii aferente transportului și dacă această valoare diferă în realitate din cauza kilometrilor exteriori perceputi separat de catre firma de curierat pana in localitatea de destinatie, vom notifica telefonic clientul, ulterior vom modifica și valoarea transportului pe factură dacă am primit acceptul clientului.

Garantie si retur

Produsele comercializate de criancez.ro beneficiaza de garantie legala de conformitate. Garantia se acorda conform certificatului de garantie si se acorda doar pentru produsele electrice si electronice.

-Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la adresa SC Criancez SRL, Holboca, Judet Iasi, Str. Firmelor, nr 22-24, Tel: 0786714114, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

-Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Cumparator.

-Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT sau motivul returnarii. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei la curier. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare la exteriorul produsului.

Adresa la care se vor trimite produsele este: SC Criancez SRL, Holboca, Judet Iasi, Str. Firmelor, nr 22-24, Tel: 0786714114

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre Criancez SRL si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul Criancez SRL.

Cos cumparaturi

close